**** B&B

La Rozerie

Gelegen aan de voet van de Vlaamse Ardennen op enkele km van de stad Oudenaarde en van de beroemde Koppenberg, heeft de idyllische B&B La Rozerie alle troeven in huis om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. 


 info@larozerie.be
+32 497 48 56 17


Ideaal voor wie houdt van rust, natuur, gastronomie, wandelen en fietsen en er even tussenuit wil. Of voor al wie deze prachtige steek met haar heuvels, erfgoedsteden, bossen en kasseien op een originele manier wil verkennen. Vichtsesteenweg 60 - 8570 Anzegem


Ontdek onze gezellige kamers. 

Kom kamperen in onze super luxe Vado-Glamping tenten

De kamer “POLAREIS “ is uitgerust als zorgkamer voor personen met een handicap, minder- validen, of voor een revalidatie na medische ingreep.

Welkom in het glooiende land van Streuvels aan de voet van de Vlaamse ardenen.

In en rond onze B&B is er altijd wat te beleven. 

Over ons

Gelegen aan de voet van de Vlaamse Ardennen op 6km van de stad Oudenaarde en op 5km van de beroemde Koppenberg, heeft de idyllische B&B La Rozerie alle troeven in huis om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Ideaal voor wie houdt van rust, natuur, gastronomie, wandelen en fietsen en er even tussenuit wil. Of voor al wie deze prachtige steek met haar heuvels, erfgoedsteden, bossen en kasseien op een originele manier wil verkennen.

Martine en Lieven staan garant voor een warme, persoonlijke ontvangst. Na een weekendje genieten op B&B La Rozerie wilt u beslist nog eens terug!


Stuur ons een berichtje

Onze kwaliteitslabels

Quality experience

Van Westtoer kregen we het Quality experience Label.

4* B&B

Toerisme Vlaanderen kende ons 4 sterren toe

Toegankelijk

We ontvingen het toegankelijkheidslabel van de Vlaamse overheid.

Booking.com
traveller review awards

+32 497 48 56 17 
Vichtsesteenweg 60
8570 Anzegem